1/3

Konyhaművészeti kalandozás az ókorban

Régészelőadás, 2024. október 30., 13.30-14.30

Az előadás során az érdeklődők megtudhatják, miből is állt a valójában kevéssé ismert római konyha, és megismerkedhetnek a római gasztronómiával, a kezdeti idők egyszerű táplálkozási szokásaitól, a birodalom terjeszkedésével párhuzamosan bővülő konyhaművészeti kínálaton át, a kései köztársaságkor és a császárságkor híres-hírhedt ínyenceiig.

Az előadást tartja Vukics Adrienn régész.

A programon való részvétel előzetes regisztráció és múzeumi belépőjegy váltásához kötött.

Regisztráció: https://forms.gle/LgPDZ4EDTEWinxsn8
Jegyárak és kedvezmények:
http://www.aquincum.hu/latogatoknak/hasznos-informaciok/jegyarak/

MúzeumokŐsziFesztiválja

Széchenyi 2020
Széchenyi 2020